Το δίκτυο Green Pharmacy του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. διευρύνει τις συνεργασίες του παρέχοντας ολοένα και μεγαλύτερες υπηρεσίες προς τα μέλη του.

Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια πολύ σημαντική συνεργασία με τον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων της Affidea Ευρωιατρικής, έναv από τους μεγαλύτερους ιδιώτες παρόχους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, προσφέροντας ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων για όλους τους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ GREEN PHARMACY!

Τα πακέτα καλύπτουν μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων για όλα τα μέλη των φαρμακείων του δικτύου, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των παρακάτω υπηρεσιών μέσω του εξειδικευμένου τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου, 213 0 900 900, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Ακόμα και σε περιπτώσεις περιοδικών προσφορών του Ομίλου Affidea, οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ θα έχουν επιπλέον έκπτωση 5%!

Γίνετε σήμερα μέλος της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ GREEN PHARMACY με δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε από το φαρμακοποιό σας αναλυτικά για όλες τις εκπτώσεις και τις παροχές υγείας!

Ειδική Προνομιακή Προσφορά για τους κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Green Pharmacy από 01/02/2018 έως 31/05/2018

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ο όμιλος Affidea παρέχει ειδικά για τους καρτούχους GREEN PHARMACY και μόνο για το επόμενο τρίμηνο, εντελώς δωρεάν μία από τις παρακάτω εξετάσεις:

  • PSA ή
  • Γενική αίματος, κάλιο, νάτριο ή
  • Γενική αίματος, χοληστερόλη, LDL, HDL ή
  • Γενική αίματος, HbA1c, σάκχαρο

Επωφεληθείτε άμεσα! Ενημερωθείτε και κλείστε το ραντεβού σας!

«Οι προσφορές δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε και η σχετική ανακοίνωση θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.greenpharmacies.gr»

Δείτε αναλυτικότερα τη λίστα των εξετάσεων εδώ: Διαγνωστικές Εξετάσεις

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική εδώ

NEWSLETTER

  • Γραφτείτε στο Newsletter μας