Αρχές, Πλεονεκτήματα, Φαρμακεία Μέλη

 

Αρχές

 

Η λειτουργία του δικτύου φαρμακείων Green Pharmacies είναι αμιγώς ανθρωποκεντρική και διέπεται από αξιοπιστία και επαγγελματική τεκμηρίωση, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με σεβασμό στο συνάνθρωπο.

 

Πλεονεκτήµατα

 

  • Άμεση ποιοτική εξυπηρέτηση
  • Κάρτα φροντίδας
  • Αναβάθμιση των υπηρεσιών στον πελάτη
  • Επικοινωνία μέσω e-mail ή sms για ενημερωτικούς σκοπούς
  • Ενημέρωση για προσφορές και εκδηλώσεις του δικτύου μέσω social media
  • Τήρηση απόλυτης εχεμύθειας και προστασία των προσωπικών δεδομένων

 

Φαρµακεία Μέλη

 

Τα σημεία του Δικτύου Green Pharmacies, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα μέσω της κοινής και ενιαίας σήμανσης που φέρουν ή μπορούν να εντοπιστούν μέσω του χάρτη εδώ.

Τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου, είναι εξοπλισμένα με λογισμικό σύγχρονης τεχνολογίας (μηχανογραφημένα προγράμματα διαχείρισης αποθήκης, πρόγραμμα πληροφόρησης για δραστικές ουσίες και αλληλεπιδράσεις, διαδραστικά εργαλεία), ώστε να προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Η συμμετοχή δε, του ανθρώπινου δυναμικού των φαρμακείων – μελών, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, εξασφαλίζει την   άμεση και διαρκή ενημέρωση του  και κρατά σταθερή την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Επίσης, ο λειτουργικά διαμορφωμένος χώρος των φαρμακείων-μελών του δικτύου, φροντίζει για τον εύκολο και άνετο εντοπισμό των προϊόντων που επιθυμεί ο καταναλωτής  και το καταρτισμένο προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση.