Κάρτα Φροντίδας

“ΤΩΡΑ υπάρχει κάποιος που µε φροντίζει…”
Αποκτήστε την σήµερα και κερδίστε µοναδικά προνόµια!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑΣ

 • Ειδικές προσφορές – εκπτώσεις – προνόµια στα φαρµακεία του ∆ικτύου ή / και σε συνεργαζόµενες επιχειρήσεις
 • Προσκλήσεις για εκδηλώσεις του Δικτύου Φαρµακείων GREEN PHARMACY
 • Επικοινωνία µέσω e-mail ή sms για ενηµερωτικούς σκοπούς
 • Δυνατότητα συµµετοχής σε δράσεις/ πρόσβαση σε υπηρεσίες για την προαγωγή και βελτίωση της υγείας του πελάτη

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ
ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας , στο ειδικό έντυπο που θα βρείτε σε ένα από τα φαρµακεία του Δικτύου Φαρµακείων GREEN PHARMACY.
 • Αμέσως µετά θα σας παραδοθεί η «κάρτα φροντίδας» προς άµεση χρήση.
 • Με την ενεργοποίηση της κάρτας σας θα λάβετε δώρο τους πρώτους 150 πόντους!

Συμπληρώνοντας σωστά όλα τα στοιχεία του εντύπου  που θα σας δώσει ο φαρμακοποιός, θα μπορούμε να σας γνωρίσουµε καλύτερα, ώστε  να καλύψουµε τις ανάγκες σας αλλά και να επικοινωνήσουµε µαζί σας για τις προσφορές, παροχές και προνόµια που θα σας παρέχουµε.

«Η Κάρτα Φροντίδας είναι κάρτα μέλους του Δικτύου Φαρμακείων GREEN PHARMACY, δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική και ο κάτοχός της δεν μπορεί να πραγματοποιήσει χρηματικές συναλλαγές με αυτήν. Δικαιούται όμως να απολαμβάνει τα προνόμια και τις προσφορές που παρέχονται κάθε φορά από την Logiscoop Pansyfa AEE, και γνωστοποιούνται στον κάτοχο, σε όλα τα φαρμακεία που ανήκουν στο Δίκτυο Φαρμακείων GREEN PHARMACY, με μόνη την ενεργοποίηση της κάρτας σε ένα Φαρμακείο-Μέλος του Δικτύου Φαρμακείων GREEN PHARMACY.»

MΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΩ ΠΟΝΤΟΥΣ

Με την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων από την κατηγορία των παραφαρµάκων κερδίζετε 3 πόντους για κάθε ένα ευρώ αγορών. (εξαιρούνται γάλατα και διαγνωστικά). Με την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων από την κατηγορία των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ. κερδίζετε 1 πόντο για κάθε ένα ευρώ αγορών.

Για κάθε 300 πόντους που συγκεντρώνετε, θα δικαιούστε έκπτωση 15% για επόµενη αγορά παραφαρµάκων. Με την απόκτηση της κάρτας σας χαρίζουµε τους πρώτους 150 πόντους

 

 

Πρόγραµµα “∆ιπλά Προνόµια”

Μέσα από το πρόγραµµα της Κάρτας Φροντίδας “∆ιπλά Προνόµια” τα φαρµακεία του δικτύου Green Pharmacy, προσφέρουν κάθε µήνα την ευκαιρία στους κατόχους της κάρτας του δικτύου να επωφεληθούν µέσα από τις αγορές τους, κερδίζοντας διπλούς πόντους στην κατηγορία των προϊόντων του µήνα.

Έτσι για το µήνα Aπρίλιο, οι κατηγορίες προϊόντων που συµµετέχουν στο πρόγραµµα είναι:

 • Οδοντόβουρτσες, μεσοδόντια βουρτσάκια, νήματα, οδοντογλυφίδες
 • Οδοντόπαστες, gel, στοματικά διαλύματα, στοματικά spray, προϊόντα κακοσμίας στόματος
 • Είδη και πάστες λεύκανσης δοντιών
 • Προϊόντα συγκόλλησης και καθαρισμού τεχνητής οδοντοστοιχίας
 • Διάφορα αξεσουάρ στοματικής υγιεινής

Για αγορές προϊόντων που ανήκουν σε µία από τις παραπάνω κατηγορίες κερδίζετε, αυτό το µήνα, 6 πόντους για κάθε ένα ευρώ αγορών.

Αποκτήστε την “Κάρτα Φροντίδας” του δικτύου φαρµακείων Green Pharmacy δωρεάν και ενηµερωθείτε από το φαρµακοποιό σας αναλυτικά για όλες τις εκπτώσεις και τις παροχές υγείας!

Δείτε την καμπάνια αυτού του μήνα εδώ

Βρείτε τώρα δίπλα σας ένα φαρμακείο του Δικτύου Green Pharmacy εδώ!

 


ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ο υπολογισμός των πόντων δεν ισχύει για αγορά/προμήθεια συνταγογραφούµενων φαρμάκων. Σε περίπτωση παράλληλων εποχιακών ή περιοδικών προσφορών θα ισχύει η μεγαλύτερη παροχή και όχι προσθετικά. Η συγκέντρωση πόντων δεν γίνεται σε περίπτωση εξαργύρωσης, δηλαδή για την αξία της συναλλαγής μετά την έκπτωση του 15%.

Σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής, η κάρτα μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί στο Φαρμακείο – Μέλος του Δικτύου Φαρμακείων GREEN PHARMACY από το οποίο παρελήφθη. Η Logiscoop Pansyfa AEE. µέσω του Δικτύου Φαρμακείων GREEN PHARMACY, δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο του Προγράμματος Προνομίων, συµπεριλαµβανοµένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο µε κάθε πρόσφορο μέσο.

Η Logiscoop Pansyfa AEE. και το Δίκτυο Φαρμακείων GREEN PHARMACY διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το πρόγραµµα προνομίων και να ενημερώνει τα µέλη είτε µε έγγραφη ατομική γνωστοποίηση, είτε µε ανάρτηση ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα www.greenpharmacies.gr

Η Logiscoop Pansyfa AEE. µέσω του Δικτύου Φαρμακείων GREEN PHARMACY, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την συναφθείσα σύμβαση µε τον κάτοχο ή και να απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της κάρτας. Η κάρτα µέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραµµα προνομίων βρίσκεται σε ισχύ.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο τροποποιηθεί µέρος ή σύνολο των όρων του προγράµµατος ή παύσει το πρόγραµµα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της επιχείρησης Logiscoop Pansyfa AEE., εφόσον με την εγγραφή του αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραµµα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της επιχείρησης.

Μπορείτε οποτεδήποτε να διαγραφείτε από µέλος του προγράµµατος προνομίων “Κάρτα Φροντίδας” ή/και να ανακαλέσετε όλες ή µέρος των συγκαταθέσεων που έχετε παράσχει κατά την εγγραφή σας ή/και να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση contact@greenpharmacies.gr ή επιστολή στη διεύθυνση Γούναρη 219 & Τυρταίου 37, Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74, υπόψιν τμήματος “Green Pharmacy”.

Όσα μέλη της κάρτας Δικτύου Φαρμακείων Green Pharmacy (“Bonus Plus”) είχαν εγγραφεί σε αυτήν πριν από την 1/2/2018, εντάσσονται αυτόματα στο νέο πρόγραμμα προνομίων της “Κάρτας Φροντίδας”. Για την ενεργοποίηση των νέων παροχών προς εσάς και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας ενημερώνουμε ότι η Logiscoop- Pansyfa ΑΕΕ και το Δίκτυο Φαρμακείων GREEN PHARMACY θα επεξεργάζεται αλλά δεν θα διαβιβάζει σε τρίτους τον ΑΜΚΑ σας, όπως έχει καταχωρηθεί στο Φαρμακείο- Μέλος του Δικτύου Φαρμακείων GREEN PHARMACY, από το οποίο εκδόθηκε η κάρτα- μέλους, και θα διαβιβάσει στην εταιρεία “AFFIDEA Ευρωιατρική” τον αριθμό της Κάρτας Φροντίδας Green Pharmacy, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό των τέκνων, όπως αυτά είχαν δηλωθεί στην αίτηση εγγραφής σας.

Αν δε συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους, μπορείτε οποτεδήποτε να διαγραφείτε από µέλος του νέου προγράµµατος προνομίων “Κάρτα Φροντίδας” ή/και να ανακαλέσετε όλες ή µέρος των συγκαταθέσεων που παρείχατε κατά την εγγραφή σας ή/και να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση contact@greenpharmacies.gr ή επιστολή στη διεύθυνση Γούναρη 219 & Τυρταίου 37, Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74, υπόψιν τµήµατος “Green Pharmacy”.


NEWSLETTER

 • Γραφτείτε στο Newsletter μας