Το δίκτυο Green Pharmacy του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. διευρύνει τις συνεργασίες του παρέχοντας ολοένα και μεγαλύτερες υπηρεσίες προς τα μέλη του.

Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια πολύ σημαντική συνεργασία με τον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων της Affidea Ευρωιατρικής, έναv από τους μεγαλύτερους ιδιώτες παρόχους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, προσφέροντας ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων για όλους τους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ GREEN PHARMACY!

Τα πακέτα καλύπτουν μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων για όλα τα μέλη των φαρμακείων του δικτύου, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των παρακάτω υπηρεσιών μέσω του εξειδικευμένου τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου, 213 0 900 900, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Ακόμα και σε περιπτώσεις περιοδικών προσφορών του Ομίλου Affidea, οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ θα έχουν επιπλέον έκπτωση 5%!

Γίνετε σήμερα μέλος της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ GREEN PHARMACY με δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε από το φαρμακοποιό σας αναλυτικά για όλες τις εκπτώσεις και τις παροχές υγείας!

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις ενέργειες – εκπτώσεις Affidea, είναι η επίδειξη της κάρτας μέλους του δικτύου Green Pharmacy, κατά την προσέλευση στα κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα.

Δείτε αναλυτικότερα τη λίστα των εξετάσεων εδώ: Διαγνωστικές Εξετάσεις

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική εδώ