Και φέτος με επιτυχία και θετικές εντυπώσεις, από το κοινό των φαρμακείων, ολοκληρώθηκαν οι ημέρες γνωριμίας και οι χριστουγεννιάτικες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα φυσικά σημεία του δικτύου Green Pharmacy, το μήνα Δεκέμβριο.

Οι επισκέπτες των φαρμακείων είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους φαρμακοποιούς του και να ενημερωθούν υπεύθυνα τόσο για τα πλεονεκτήματα του δικτύου και της “Κάρτας Φροντίδας”, όσο και για διάφορα θέματα υγείας που τους απασχολούν.

Πληροφορήθηκαν επίσης για τα προϊόντα και τις εκπτώσεις που προσέφερε το ολοκαίνουργιο εορταστικό έντυπο του δικτύου “My Santas Bag” της σειράς εντύπων #ProteinoumeGiaSena και επωφελήθηκαν επιλέγοντας ακόμα και τα  δώρα τους για την περίοδο των γιορτών.

Παράλληλα μπορούσαν να λάβουν μέρος επιτόπου στο διαγωνισμό “Που είναι ο σάκος του Αϊ-Βασίλη;” διεκδικώντας έναν από τις 30 γιορτινούς σάκους γεμάτους δώρα!  Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 24.000 άτομα, ενώ την περίοδο του Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν αγορές από τα φαρμακεία του δικτύου περίπου 23.000 μέλη του.

Τέλος όσοι επισκέπτες δεν διέθεταν την “Κάρτα Φροντίδας” του δικτύου Green Pharmacy, μπορούσαν να την αποκτήσουν, εκείνη τη στιγμή, πραγματοποιώντας και την πρώτη τους αγορά. Έτσι καλωσορίσαμε στο δίκτυο 1.682 νέα μέλη της “Κάρτας Φροντίδας”.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες συμπλήρωσαν τη μηνιαία καμπάνια του δικτύου “ Το Ταξίδι Από Το Βόρειο Πόλο Ξεκίνησε…Καλά Χριστούγεννα!”,  η οποία για ακόμα μία φορά περιείχε ενδιαφέρουσα θεματολογία.