Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 17/05/2021 το webinar “Σκελετική Υγεία, Άσκηση, Διατροφή: Οι τελευταίες εξελίξεις!” από το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy σε συνεργασία με το σύλλογο σκελετικής υγείας Πεταλούδα.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους σπουδαίους εισηγητές για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Ο πρώτος εισηγητής κος Ιωάννης Χιώτης (Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Τραυματολόγος MSc, PhD, MD, ∆ιδάκτωρ ∆ημοκριτείου Πανεπιστημίου Αν. ∆ιευθυντής Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική Νοσοκομείου Υγεία) αναφέρθηκε στα αίτια του μυοσκελετικού άλγους, τις συχνότερες παθήσεις που προκύπτουν από αυτό και στην αντιμετώπισή του.

Ακολούθησε ένα μισάωρο πρόγραμμα ασκήσεων από την κα Ιωάννα Δουρδούνη (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, KinisiFit), για τη σωστή στάση του σώματος.

Τέλος το λόγο πήρε η κα Έφη Γρηγορίου (∆ιαιτολόγος-∆ιατροφολόγος), η οποία ανέλυσε την αξία της ισορροπημένης διατροφής, τα προβλήματα που εμφανίζονται από την αύξηση βάρους καθώς και τη σημασία της φυσικής δραστηριότητας.

Το webinar έκλεισε με ερωτήσεις από το κοινό.

To video από την ημερίδα μπορείτε να βρείτε στα επίσημα social media του δικτύου Green Pharmacy, Facebook και Youtube.

Ευχαριστούμε το κοινό για τη συμμετοχή του.