Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 03/04/2019 η εκπαιδευτική εκδήλωση που αφορούσε τη στοματική υγιεινή.

Με θέμα “Στοματική υγιεινή – Φροντίστε τον εαυτό σας”, η κα Χρυσούλα Γκούσκου, Φαρμακοποιός, Quality & Training Manager της Frezyderm, ανέπτυξε τα πάντα γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με την περιποίηση της στοματικής κοιλότητας.

Η εκδήλωση κέντρισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον! Στην αξιολόγηση που ακολούθησε, οι συμμετέχοντες δήλωσαν στο σύνολό τους (ποσοστό 100%) ικανοποιημένοι έως πολύ ικανοποιημένοι από την εκπαίδευση, η οποία θεώρησαν -σε ποστοστό 100%- ότι ανταποκρίνεται στις αναγκές του φαρμακείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λογω εκπαίδευση συμπλήρωσε μια σειρά ενεργειών, για την προβολή του δικτύου, σχετικών με τη θεματολογία του Απριλίου. Ειδικά για το μήνα αυτό, η προβολή ενισχύθηκε με διαγωνισμό στο Facebook.

Με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του φαρμακοποιού και την συμμετοχή του στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση παθήσεων, θα συνεχιστούν οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για τα φαρμακεία του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.