Τη Δευτέρα 13/05/2019 ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική εκδήλωση για τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ με θέμα “Ήλιος – Δέρμα – Αδυνάτισμα”.

H πρώτη ομιλήτρια, κα Ράνια Λέχου, Φαρμακοποιός, Δ/ντρια Marketing Avene, ανέπτυξε τα πάντα γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με την αντηλιακή προστασία, τον ήλιο και την περιποίηση του δέρματος, αναλύοντας και τις καινοτομίες αντηλιακών της Avene.

Ακολούθησε ο κος Νίκος Σουρτάγιας, εκπαιδευτής Elancyl, ο οποίος αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη φροντίδα αδυνατίσματος και περιποίησης σώματος που προσφέρει η Elancyl από το 1971.

Στην αξιολόγηση της εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε και αυτή τη φορά, οι συμμετέχοντες δήλωσαν σε ποσοστό 98,5% ικανοποιημένοι έως πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν, θεωρώντας στο σύνολό τους -ποστοστό 100%- ότι ανταποκρίνεται στις αναγκές του φαρμακείου.

Με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του φαρμακοποιού και την συμμετοχή του στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση παθήσεων, θα συνεχιστούν οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για τα φαρμακεία του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.