Μετά την επιτυχημένη δράση οστικής μέτρησης, τον Οκτώβριο 2022 σε δήμους της Αττικής, το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy επαναφέρει τη δράση επεκτείνοντάς την αυτή τη φορά σε περισσότερους δήμους και αυξάνοντας τη διάρκειά της.

Έτσι, με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, η δράση της δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Μαϊου, διαρκώντας 10 ημέρες.

Την ενέργεια αυτή στηρίζουν με τη συμμετοχή τους οι δήμοι Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Βριλησσίων, Ιλίου, Περιστερίου και Πετρούπολης. Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία κάθε δήμου και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες θα παρέχεται ενημέρωση για την οστεοπόρωση. Επιπλέον θα πραγματοποιείται δωρεάν προληπτικός έλεγχος και το αποτέλεσμα θα αξιολογείται από εξειδικευμένο ιατρό (χειρουργό ορθοπεδικό, ενδοκρινολόγο – διαβητολόγο). Για τα φαρμακεία Green Pharmacy του δήμου Αθηναίων, οι μετρήσεις θα γίνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θέλετε να συμμετέχετε είναι να κλείσετε εγκαίρως το ραντεβού σας. Στην πρόσκληση που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τα τηλέφωνα του δήμου που σας εξυπηρετεί.

Σας περιμένουμε!