Μετά την επιτυχημένη δράση οστικής μέτρησης, τον  Μάιο του 2023 σε δήμους της Αττικής, το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy επαναφέρει τη δράση επεκτείνοντάς την αυτή τη φορά σε περισσότερους δήμους και αυξάνοντας τα προσφερόμενα είδη εξέτασης.

Έτσι, με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, το 10 – ήμερο πρόληψης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί τη Παρασκευή 26 Απριλίου.

Την ενέργεια αυτή στηρίζουν με τη συμμετοχή τους οι δήμοι Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Άγιων Ανάργυρων- Καματερού, Αγίας Παρασκευής. Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία κάθε δήμου και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες θα παρέχεται ενημέρωση για την οστεοπόρωση, τη χρόνια φλεβική νόσο και τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο. Επιπλέον θα πραγματοποιείται δωρεάν προληπτικός έλεγχος και το αποτέλεσμα θα αξιολογείται από εξειδικευμένο ιατρό (χειρουργό ορθοπεδικό, ενδοκρινολόγο – διαβητολόγο, αγγειοχειρουργό ) σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της πρόσκλησης για τις εξετάσεις ανά δήμο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θέλετε να συμμετέχετε είναι να κλείσετε εγκαίρως το ραντεβού σας. Στην πρόσκληση που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τα τηλέφωνα του δήμου που σας εξυπηρετεί.

Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ στο δήμο Αγίας Παρασκευή οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέο χώρο, στο Δημοτικό ιατρείο Αγίας Παρασκευής: Χειμάρρας 22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας περιμένουμε!