23 & 24 Φεβρουαρίου
Ξενοδοχείο Αμαλία, Σύνταγμα 

 

Το δίκτυο Συνεταιρισμένων Φαρμακείων Green Pharmacy σε συνεργασία με το σύλλογο σκελετικής υγείας «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» διοργανώνουν διημερίδα ενημέρωσης και πρόληψης για τη σκελετική υγεία, για όλα τα μέλη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ.

Η διημερίδα περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας με υπερήχους αλλά και άλλες 5 δωρεάν εξετάσεις , σχετικές με την υγεία των οστών. Παράλληλα με τις εξετάσεις θα υπάρχουν και ομιλίες διακεκριμένων γιατρών όπως ορθοπεδικών, ρευματολόγων , φυσικοθεραπευτών, διατροφολόγων και ψυχολόγων, με μια πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία σχετική με τη σκελετική υγεία.

Επισκεφτείτε τώρα το κοντινότερο σε εσάς φαρμακείο του δικτύου Green Pharmacy και ενημερωθείτε υπεύθυνα από το φαρμακοποιό μας!
Έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε μαζί του σχετικό ερωτηματολόγιο και να αποκτήσετε την πρόσκληση για την εκδήλωση.
Από τη διημερίδα μπορείτε να επωφεληθείτε και όσοι δεν είστε ακόμα κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ του δικτύου Green Pharmacy!

Ενεργοποιήσου -ενημερώσου -πρόλαβε

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ και κλείστε εγκαίρως το ραντεβού σας!

Η οστεοπόρωση αποτελεί τη συχνότερη πάθηση των οστών και ειδικότερα στην Ελλάδα  που κατέχει την 5η θέση παγκοσμίως ως  μία από τις χώρες με τον πλέον γερασμένο πληθυσμό. Με την σωστή ενημέρωση των πολιτών, τον κατάλληλο προληπτικό έλεγχο και θεραπευτική αγωγή, είναι δυνατόν να περιοριστούν σημαντικά οι επιπτώσεις στα οστά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών

NEWSLETTER

  • Γραφτείτε στο Newsletter μας